Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
180g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:180g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 331g (W ~330)
Woda: 198g
Drożdże:0.40g
Sól:: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:180g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 331g (W ~330)
Woda: 198g
Drożdże:0.40g
Sól:: 11g
Składniki
331g
Mąka
198g
Woda
0.40g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
3 male porcje, 60 hydro, 5h TO, 15 TK, 4 TO
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jw3ud1palr/