Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-02-2023 21:30
Czas przygotowywania
18-02-2023 17:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas44
Czas w TO:18
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 898g (W ~380)
Woda: 557g
Drożdże:0.51g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas44
Czas w TO:18
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 898g (W ~380)
Woda: 557g
Drożdże:0.51g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
898g
Mąka
557g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
0.51g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jvvmr4ysx3/