Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 269g (W ~170)
Woda: 161g
Drożdże:1.49g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 269g (W ~170)
Woda: 161g
Drożdże:1.49g
Sól:: 10g
Składniki
269g
Mąka
161g
Woda
1.49g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
Na szybko
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jvuuzljqdd/