Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
14-04-2023 19:19
Czas przygotowywania
15-04-2023 19:19
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 146g (W ~330)
Woda: 95g
Drożdże:0.19g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 146g (W ~330)
Woda: 95g
Drożdże:0.19g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
146g
Mąka
95g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.19g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jufr6mw8st/