Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-02-2022 21:30
Czas przygotowywania
09-02-2022 21:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 313g (W ~330)
Woda: 197g
Drożdże:0.13g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 313g (W ~330)
Woda: 197g
Drożdże:0.13g
Sól:: 10g
Składniki
313g
Mąka
197g
Woda
0.13g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ju8fy7p2bl/