Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 845g (W ~320)
Woda: 507g
Drożdże:2.30g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 845g (W ~320)
Woda: 507g
Drożdże:2.30g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 23g
Składniki
845g
Mąka
507g
Woda
23g
Oliwa z oliwek
2.30g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jta6duljzy/