Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-02-2023 02:05
Czas przygotowywania
11-02-2023 14:05
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
12h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 767g (W ~280)
Woda: 460g
Drożdże:0.77g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 767g (W ~280)
Woda: 460g
Drożdże:0.77g
Sól:: 23g
Składniki
767g
Mąka
460g
Woda
0.77g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
Mąka z biedronki farina per pizza napoletana “00”
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jswr0hds1i/