Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-07-2022 21:59
Czas przygotowywania
19-07-2022 18:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas45
Czas w TO:4
Czas w TK:41
Składniki Mąka: 476g (W ~380)
Woda: 309g
Drożdże:0.82g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas45
Czas w TO:4
Czas w TK:41
Składniki Mąka: 476g (W ~380)
Woda: 309g
Drożdże:0.82g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
476g
Mąka
309g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.82g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
mąka nuvola, drożdże mrożone po 1g.
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jsmi6bw0ky/