Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-09-2021 15:01
Czas przygotowywania
29-09-2021 15:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
72szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:72szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 11997g (W ~330)
Woda: 7558g
Drożdże:11.63g
Sól:: 378g
Oliwa z oliwek: 227g
Parametry ciasta
Ilość porcji:72szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 11997g (W ~330)
Woda: 7558g
Drożdże:11.63g
Sól:: 378g
Oliwa z oliwek: 227g
Składniki
11997g
Mąka
7558g
Woda
227g
Oliwa z oliwek
11.63g
Drożdże
378g
Sól
Notatki
12kg
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jqyiirfcrz/