Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
10-02-2023 15:00
Czas przygotowywania
11-02-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
29h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas29
Czas w TO:24
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 1605g (W ~350)
Woda: 1043g
Drożdże:0.75g
Sól:: 52g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas29
Czas w TO:24
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 1605g (W ~350)
Woda: 1043g
Drożdże:0.75g
Sól:: 52g
Składniki
1605g
Mąka
1043g
Woda
0.75g
Drożdże
52g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jpwbolbyab/