Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-01-2022 01:59
Czas przygotowywania
02-01-2022 13:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
12h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas12
Czas w TO:11
Czas w TK:1
Składniki Mąka: 767g (W ~280)
Woda: 460g
Drożdże:0.85g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas12
Czas w TO:11
Czas w TK:1
Składniki Mąka: 767g (W ~280)
Woda: 460g
Drożdże:0.85g
Sól:: 23g
Składniki
767g
Mąka
460g
Woda
0.85g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/joohjnlia5/