Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:58%
Całkowity czas36
Czas w TO:8
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 1465g (W ~360)
Woda: 850g
Drożdże:2.00g
Sól:: 42g
Oliwa z oliwek: 42g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:58%
Całkowity czas36
Czas w TO:8
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 1465g (W ~360)
Woda: 850g
Drożdże:2.00g
Sól:: 42g
Oliwa z oliwek: 42g
Składniki
1465g
Mąka
850g
Woda
42g
Oliwa z oliwek
2.00g
Drożdże
42g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jnkre8twt4/