Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
7h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 708g (W ~230)
Woda: 460g
Drożdże:1.02g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 708g (W ~230)
Woda: 460g
Drożdże:1.02g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
708g
Mąka
460g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
1.02g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jnb47tokyf/