Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 320g (W ~350)
Woda: 192g
Drożdże:0.64g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 320g (W ~350)
Woda: 192g
Drożdże:0.64g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
320g
Mąka
192g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.64g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
1pizza 60hydro
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jmreb7qqmh/