Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
10-03-2023 13:00
Czas przygotowywania
11-03-2023 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas28
Czas w TO:12
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 476g (W ~340)
Woda: 309g
Drożdże:0.50g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas28
Czas w TO:12
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 476g (W ~340)
Woda: 309g
Drożdże:0.50g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
476g
Mąka
309g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.50g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
TO 6h Blok
TO 3h Kulki
TK 16h Kulki
TO 3h Kulki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jkobkmsrtr/