Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-04-2023 20:00
Czas przygotowywania
29-04-2023 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas42
Czas w TO:8
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 770g (W ~370)
Woda: 462g
Drożdże:0.78g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas42
Czas w TO:8
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 770g (W ~370)
Woda: 462g
Drożdże:0.78g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
770g
Mąka
462g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
0.78g
Drożdże
12g
Sól
Notatki
Pizza na 5 kulek
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jjuujr2fiq/