Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas48
Czas w TO:14
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 689g (W ~380)
Woda: 399g
Drożdże:0.50g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas48
Czas w TO:14
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 689g (W ~380)
Woda: 399g
Drożdże:0.50g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
689g
Mąka
399g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.50g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
58
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jjskq4ce3z/