Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-11-2021 17:59
Czas przygotowywania
28-11-2021 17:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas72
Czas w TO:13
Czas w TK:59
Składniki Mąka: 957g (W ~420)
Woda: 574g
Drożdże:0.50g
Sól:: 29g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas72
Czas w TO:13
Czas w TK:59
Składniki Mąka: 957g (W ~420)
Woda: 574g
Drożdże:0.50g
Sól:: 29g
Składniki
957g
Mąka
574g
Woda
0.50g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
Petra 60%
W czwartek blok
Wypiek w niedziele
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ji7rvp4f22/