Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
11-11-2022 00:25
Czas przygotowywania
11-11-2022 15:25
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
15h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:55%
Całkowity czas15
Czas w TO:9
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 502g (W ~290)
Woda: 276g
Drożdże:0.98g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:55%
Całkowity czas15
Czas w TO:9
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 502g (W ~290)
Woda: 276g
Drożdże:0.98g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
502g
Mąka
276g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.98g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jhbzgowsqn/