Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-09-2021 19:00
Czas przygotowywania
16-09-2021 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:11
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 927g (W ~380)
Woda: 603g
Drożdże:0.57g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:11
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 927g (W ~380)
Woda: 603g
Drożdże:0.57g
Sól:: 30g
Składniki
927g
Mąka
603g
Woda
0.57g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
CP 65% 48h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jemmrbkrg3/