Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
330g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:330g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 997g (W ~330)
Woda: 628g
Drożdże:1.54g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:330g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 997g (W ~330)
Woda: 628g
Drożdże:1.54g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
997g
Mąka
628g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
1.54g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jcmyzitug5/