Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
09-10-2021 21:50
Czas przygotowywania
12-10-2021 21:50
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas72
Czas w TO:12
Czas w TK:60
Składniki Mąka: 475g (W ~420)
Woda: 299g
Drożdże:0.35g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 27g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas72
Czas w TO:12
Czas w TK:60
Składniki Mąka: 475g (W ~420)
Woda: 299g
Drożdże:0.35g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 27g
Składniki
475g
Mąka
299g
Woda
27g
Oliwa z oliwek
0.35g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Pizza przepis główny
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jchckmpzbj/