Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
69h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas69
Czas w TO:8
Czas w TK:61
Składniki Mąka: 300g (W ~410)
Woda: 186g
Drożdże:0.30g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas69
Czas w TO:8
Czas w TK:61
Składniki Mąka: 300g (W ~410)
Woda: 186g
Drożdże:0.30g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
300g
Mąka
186g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.30g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jbbcrq4pql/