Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-07-2023 21:01
Czas przygotowywania
18-07-2023 18:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:13
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 920g (W ~380)
Woda: 552g
Drożdże:0.65g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:13
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 920g (W ~380)
Woda: 552g
Drożdże:0.65g
Sól:: 28g
Składniki
920g
Mąka
552g
Woda
0.65g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
Caputo pizzeria 6 porcji, 45 h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/j7abxbaihj/