Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:40
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 454g (W ~380)
Woda: 273g
Drożdże:0.12g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:40
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 454g (W ~380)
Woda: 273g
Drożdże:0.12g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
454g
Mąka
273g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.12g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
50/50 Caputo Classica/Caputo Pizzeria
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/j6nz6ryghf/