Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:40
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 915g (W ~370)
Woda: 549g
Drożdże:0.23g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:40
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 915g (W ~370)
Woda: 549g
Drożdże:0.23g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
915g
Mąka
549g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.23g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
Picka
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/j6mnfk9zm4/