Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-10-2021 10:02
Czas przygotowywania
24-10-2021 15:02
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
5h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas5
Czas w TO:3
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 618g (W ~210)
Woda: 371g
Drożdże:2.46g
Sól:: 6g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas5
Czas w TO:3
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 618g (W ~210)
Woda: 371g
Drożdże:2.46g
Sól:: 6g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
618g
Mąka
371g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
2.46g
Drożdże
6g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/j3tuw17gpk/