Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-03-2023 20:00
Czas przygotowywania
04-03-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
67%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:67%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 634g (W ~380)
Woda: 425g
Drożdże:0.28g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:67%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 634g (W ~380)
Woda: 425g
Drożdże:0.28g
Sól:: 21g
Składniki
634g
Mąka
425g
Woda
0.28g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
pz4
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/j39a6orfz8/