Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
09-09-2021 22:01
Czas przygotowywania
10-09-2021 18:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:55%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 1129g (W ~320)
Woda: 621g
Drożdże:1.78g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:55%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 1129g (W ~320)
Woda: 621g
Drożdże:1.78g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 31g
Składniki
1129g
Mąka
621g
Woda
31g
Oliwa z oliwek
1.78g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Classica rocznica
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/izyr6qe5yi/