Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-07-2023 12:15
Czas przygotowywania
29-07-2023 15:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
27h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas27
Czas w TO:27
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 687g (W ~340)
Woda: 412g
Drożdże:0.26g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas27
Czas w TO:27
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 687g (W ~340)
Woda: 412g
Drożdże:0.26g
Sól:: 21g
Składniki
687g
Mąka
412g
Woda
0.26g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/iymv4mluhq/