Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-09-2022 21:05
Czas przygotowywania
09-09-2022 21:05
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 713g (W ~330)
Woda: 464g
Drożdże:0.30g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 713g (W ~330)
Woda: 464g
Drożdże:0.30g
Sól:: 23g
Składniki
713g
Mąka
464g
Woda
0.30g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
4x300g
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ixe8uqoa3q/