Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
31-08-2022 19:05
Czas przygotowywania
02-09-2022 19:05
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas48
Czas w TO:48
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 624g (W ~380)
Woda: 343g
Drożdże:0.15g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas48
Czas w TO:48
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 624g (W ~380)
Woda: 343g
Drożdże:0.15g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
624g
Mąka
343g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.15g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/iw5vw53dr3/