Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
09-03-2023 18:01
Czas przygotowywania
11-03-2023 18:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:4
Czas w TK:44
Składniki Mąka: 965g (W ~380)
Woda: 627g
Drożdże:1.60g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:4
Czas w TK:44
Składniki Mąka: 965g (W ~380)
Woda: 627g
Drożdże:1.60g
Sól:: 28g
Składniki
965g
Mąka
627g
Woda
1.60g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/iufaqmxegh/