Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
400g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:400g
Hydratacja:65%
Całkowity czas28
Czas w TO:14
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 233g (W ~340)
Woda: 151g
Drożdże:0.20g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:400g
Hydratacja:65%
Całkowity czas28
Czas w TO:14
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 233g (W ~340)
Woda: 151g
Drożdże:0.20g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
233g
Mąka
151g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
0.20g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Pierwsza pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/itkh2vskl9/