Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 905g (W ~330)
Woda: 543g
Drożdże:0.46g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 24g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 905g (W ~330)
Woda: 543g
Drożdże:0.46g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 24g
Składniki
905g
Mąka
543g
Woda
24g
Oliwa z oliwek
0.46g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
Kk
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/itjrnu9yfx/