Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-11-2021 22:00
Czas przygotowywania
28-11-2021 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
39h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas39
Czas w TO:7
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 1018g (W ~370)
Woda: 611g
Drożdże:1.39g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas39
Czas w TO:7
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 1018g (W ~370)
Woda: 611g
Drożdże:1.39g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
1018g
Mąka
611g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
1.39g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/iqid7poqjd/