Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
340g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:340g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 405g (W ~330)
Woda: 251g
Drożdże:0.20g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:340g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 405g (W ~330)
Woda: 251g
Drożdże:0.20g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
405g
Mąka
251g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.20g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ipg2ut6qaf/