Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-09-2021 13:30
Czas przygotowywania
28-09-2021 17:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas28
Czas w TO:8
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 627g (W ~340)
Woda: 345g
Drożdże:0.92g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas28
Czas w TO:8
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 627g (W ~340)
Woda: 345g
Drożdże:0.92g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
627g
Mąka
345g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
0.92g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/iova7zfcl1/