Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 468g (W ~330)
Woda: 257g
Drożdże:0.51g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 468g (W ~330)
Woda: 257g
Drożdże:0.51g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
468g
Mąka
257g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.51g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
iZYD
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/inyvhzpdga/