Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-08-2021 17:00
Czas przygotowywania
28-08-2021 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 595g (W ~330)
Woda: 375g
Drożdże:0.28g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 595g (W ~330)
Woda: 375g
Drożdże:0.28g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
595g
Mąka
375g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.28g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Pizza sobota
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ind1ak7vcp/