Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
13-05-2022 19:00
Czas przygotowywania
14-05-2022 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
25h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas25
Czas w TO:5
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 155g (W ~330)
Woda: 101g
Drożdże:0.24g
Sól:: 3g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas25
Czas w TO:5
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 155g (W ~330)
Woda: 101g
Drożdże:0.24g
Sól:: 3g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
155g
Mąka
101g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
0.24g
Drożdże
3g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ilbxhcdqjm/