Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-01-2022 14:29
Czas przygotowywania
06-01-2022 19:29
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
5h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 316g (W ~210)
Woda: 174g
Drożdże:0.98g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 316g (W ~210)
Woda: 174g
Drożdże:0.98g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
316g
Mąka
174g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
0.98g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ikcvhfv7qz/