Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-06-2023 15:01
Czas przygotowywania
18-06-2023 15:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 909g (W ~330)
Woda: 563g
Drożdże:0.35g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 909g (W ~330)
Woda: 563g
Drożdże:0.35g
Sól:: 28g
Składniki
909g
Mąka
563g
Woda
0.35g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ijuiewqo4x/