Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
50h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas50
Czas w TO:10
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 302g (W ~390)
Woda: 196g
Drożdże:0.21g
Sól:: 2g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas50
Czas w TO:10
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 302g (W ~390)
Woda: 196g
Drożdże:0.21g
Sól:: 2g
Składniki
302g
Mąka
196g
Woda
0.21g
Drożdże
2g
Sól
Notatki
2 szt Petra 50h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/iiz5affjsq/