Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
30-12-2021 11:00
Czas przygotowywania
31-12-2021 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
33h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas33
Czas w TO:8
Czas w TK:25
Składniki Mąka: 874g (W ~360)
Woda: 524g
Drożdże:1.14g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas33
Czas w TO:8
Czas w TK:25
Składniki Mąka: 874g (W ~360)
Woda: 524g
Drożdże:1.14g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
874g
Mąka
524g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
1.14g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/igvavkruel/