Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-09-2021 18:00
Czas przygotowywania
12-09-2021 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:61%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 683g (W ~330)
Woda: 416g
Drożdże:1.15g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:61%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 683g (W ~330)
Woda: 416g
Drożdże:1.15g
Sól:: 21g
Składniki
683g
Mąka
416g
Woda
1.15g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ifk5gtnsca/