Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-08-2022 22:17
Czas przygotowywania
25-08-2022 22:17
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 161g (W ~330)
Woda: 101g
Drożdże:0.24g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 161g (W ~330)
Woda: 101g
Drożdże:0.24g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
161g
Mąka
101g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.24g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
na jutro 1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ieypvtyt6h/