Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:7
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 306g (W ~330)
Woda: 184g
Drożdże:0.42g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:7
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 306g (W ~330)
Woda: 184g
Drożdże:0.42g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
306g
Mąka
184g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
0.42g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/iel4ejptmp/