Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:21
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 1090g (W ~380)
Woda: 708g
Drożdże:0.53g
Sól:: 35g
Oliwa z oliwek: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:21
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 1090g (W ~380)
Woda: 708g
Drożdże:0.53g
Sól:: 35g
Oliwa z oliwek: 21g
Składniki
1090g
Mąka
708g
Woda
21g
Oliwa z oliwek
0.53g
Drożdże
35g
Sól
Notatki
Mario
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ieh7q4qdr5/