Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 428g (W ~330)
Woda: 278g
Drożdże:1.39g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 428g (W ~330)
Woda: 278g
Drożdże:1.39g
Sól:: 14g
Składniki
428g
Mąka
278g
Woda
1.39g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Opa1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ieghlyuvnq/